40 anys de Johan Cruyff

Aquesta nit TV3 emetrà un documental d’homenatge a Johan Cruyff. El motiu, els 40 anys a Barcelona d’aquesta gran persona, amb qui he tingut el plaer de tenir una entranyable amistat.

Tot i que fa 42 anys que va fitxar pel FCB, jo el vaig conèixer l’any 1970 quan, per una invitació de la revista RB, va visitar la ciutat de Barcelona i Castelldefels (on es va enamorar de les platges del nostre país i va menjar la seva primera paella).
En aquella visita es va vestir per primera vegada als vestuaris del Camp Nou amb la samarreta del FCB tot i que no va fitxar pel club fins a 3 anys més tard.
En aquell moment va conèixer el que seria el seu gran amic en els anys de futbolista, Carles Reixach.
Jo per la meva part puc dir que estic orgullós d’haver estat amb ell aquell dia i haver-li fet les primeres fotografies. El vaig fotografiar acompanyat de la seva esposa Dani al Poble Espanyol, a les Rambles, i al Camp Nou.

Aquí teniu unes fotografies d’aquell dia i d’alguns altres.

Horacio Seguí

Recordeu que podreu veure el reportatge que emet TV3 aquesta nit a les 21:56 h.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
facebookby feather

2 comentarios en “40 anys de Johan Cruyff

  1. Sr. Segui; tot el meu respecte, afecte i admiració per la seva feina, no deixi mai de fero! una forta abraçada.
    Pere Cusola, fill

Comentarios cerrados.