Raimon

Raimon: El noi socarrat

Celebro l’entrega del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Raimon. És curiós, va néixer a Xàtiva, al carrer Blanch, al costat d’on viu part de la meva família. Algú que com el meu pare, socarrat també, sempre va defensar la nostra llengua i va estimar les nostres arrels.
Amb motiu del Festival de la Canción Mediterrània de 1963, vaig coincidir amb ell per primera vegada. En l’esmentat  festival, va guanyar, juntament amb Salomé,  el primer premi amb la cançó Se’n va anar.
Com a periodista gràfic he coincidit amb ell en diferents esdeveniments, és per això que em satisfà compartir amb vosaltres algunes de les seves fotografies.

Us deixo també un enllaç a la cançó: Jo vinc d’un silenci

Espero que us hagi agradat

Horacio Seguí

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
facebookby feather

Un comentario en “Raimon: El noi socarrat

  1. en primer lugar me expreso en castellano porque en mi lengua natal que es el VALENCIANO no me expreso tambien , es normal que se premie a los traidores,soc una dona de la ribera alta del xuquer casa en un socarrat de la misma edad que raimon en mi juventud era mi idolo hasta que se convirtio en lo que es………… Horacio eres nuestro amigo y te queremos lo sabes aunque en algunas cosas discrepemos. mercedes

Comentarios cerrados.