L'equip Concòrdia al camp de Catalunya Les Corts

Diumenges de futbol

Mirant fotografies antigues, avui he recordat el futbol amateur de la meva joventut. Eren els anys 40 i igual que avui, la majoria dels joves somiàvem a ser famosos jugadors de futbol. La única diferència eren les dificultats de més que nosaltres vam  trobar.
El primer que calia fer eren els equips. A cada barri (Les Corts, Sants, La bordeta…) els joves miraven de practicar aquest esport i buscaven la manera de formar equips complerts.
Recordo el camp del Catalunya de les Corts, situat entre els carrers Travessera de les Corts, Entença i Taquígraf Serra, on avui trobem els Jardins de Joaquim Royra. Era un camp de terra i pedres i sense ni una sola tanca en el que celebràvem els partits. Llogàvem el camp per espais de dues hores, des de les 8 o les 9 del matí i estiràvem tot el que la llum del dia permetia.

Us deixo algunes fotografies d’aquells temps que, tot i ser molt durs, van deixar molts bons records. Alguns dels records els conservo gràcies a fotografies com aquestes que vaig fer amb la meva primera càmera, una “caixeta”, amb la que feia fotos que habitualment no ampliava més enllà de 4×6 o de 6×9 cm.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
facebookby feather